069977443

Coș de produse

0 Produse - 0.00 USD
Intră în coș

"Instalare Windows"

Instalare si configurare WindowsInstalarea Windowsului la PC-uri și laptop-uri în Chișinău

Procurarea unui calculator nu înseamnă că de acum încolo aveți acces la toate posibilitatile acestui dispozitiv. Un instrument funcțional calculatorul devine numai după instalarea programelor, în primul rând - sistemul de operare.

De alegerea sistemului de operare depinde şi compatibilitatea dintre programele pe care le utilizaţi în lucru sau divertisment, precum și viteza de lucru a calculatorului și performanțele sale și, cel mai important, flexibilitatea utilizării acestui aparat.

Rezumând toate aceste cerințe, se poate concluziona că, pentru majoritatea utilizatorilor, cea mai bună alegere este de a instala Windows de la un producător renumit - de la Microsoft. În ciuda pretențiilor atribuite acestui popular Sistem de Operare de către unii utilizatori tentanți, conform statisticilor neoficiale, aproape 90% din proprietarii de calculatoare personale aleg pentru a instala Microsoft Windows, care este o confirmare absoluta a universalității și confortului acestui software.

Dezvoltatorii de la Microsoft actualizează și optimizează în permanență versiunea popularului produs de software, astfel încât sistemul de operare poate fi instalat acasă și la birou, pe computer, laptop-uri și dispozitive mobile similare.

Prin urmare, instalarea SO Windows este unul dintre serviciile cele mai frecvente pe care le oferă Compania noastră clienților din Chișinău și suburbii.

 

Servicii solicitate de instalare Windows și a altor sisteme de operare

Dacă aveți anumite cunoștințe în domeniu puteți instala Windows-ul de unul singur urmând, pas cu pas, instrucțiunile furnizate pe unitatea bootabilă. Dacă nu sunteți siguri că veți face față instalării Windows-ului, puteți apela la ajutorul inginerilor noștri profesioniști.

Acest fapt este profitabil pentru Dvs. din mai multe motive. În primul rând, experții noștri vă vor ajuta să alegeți varianta cea mai potrivită de Windows și apoi, rapid și eficient, vor instala produsul software, care corespunde parametrilor tehnici ai calculatorului și nevoilor Dvs. individuale.

Disponibile pentru instalare sunt toate versiunile actualizate ale lui Microsoft Windows:

  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows ХР
  • Windows 2000, s.a.m.d.

 

În al doilea rând, după instalare, specialiștii noștri vor efectua setările Windows-ului, ceea ce garantează interacțiunea corectă a tuturor componentelor software-ului.

În al treilea rând, noi instalăm doar produse software licențiate, care vă permite să lucrați în mod legal, fără teamă de sancțiuni și alte potențiale probleme legate de utilizarea software-ului piratat.

Dacă instalarea Windows-ului pe calculator, laptop, netbook, dintr-un motiv sau altul nu vă satisface, vă putem oferi instalare și configurare a oricăror alte sisteme de operare populare.

 

Ieșirea imediată a inginerului și rezolvarea rapidă a peroblemei

Nu contează ce fel de serviciu veți alege – instalare Windows sau a unui alt sistem de operare, specialiștii noștri pot fi la Dvs. în timp de o ora, deoarece pentru fiecare sector al orașului avem ingineri în parte.

De fapt, în cazul în care nu sunteți pregătit pentru o operativitate atât de înaltă, consultați-vă cu managerul nostru și stabiliți ora care vă aranjează pe Dvs.

De menționat: noi oferim servicii de instalare și configurare sisteme de operare, atât pentru persoanele fizice cât și juridice, astfel încât să puteți chema un specialist, nu numai la domiciliu, dar, de asemenea, și în birou. În scopul de a calcula timpul, trebuie de ținut cont de faptul că instalarea Windows-ului durează aproximativ 30 minute, și cam același interval de timp îi ia unui specialist pentru a configura sistemul de operare.

Astfel, doar câteva ore după apelul la compania noastră vă puteți bucura de una dintre cele mai populare din lume sisteme de operare - Microsoft Windows.

 

Prețuri avantajoase + garanție + 5 servicii gratuite

Dar nu este prea costisitoare pentru clienți astfel de serviciu rapid?

Ne grăbim să risipim îndoielile Dvs.: tarifele oferite de iGreen Computers, sunt aproximativ identice cu media pe Chișinău, iar în contul final prețurile sunt chiar mai mici decât cele ale concurenților noștri.

 

Prețurile la cele mai solicitate servicii de reparație a calculatorului

 

Deplasare inginer la sediul clientului*

0 lei

Diagnosticare Software

0 lei

Diagnosticare dispozitive

0 lei

Instalare Windows XP

95 lei

Instalare windows Vista

120 lei

Instalare windows 7

95 lei

Instalare windows 8

120 lei

Instalare alte Sisteme de Operare

de la 150 lei

*  În cazul continuării lucrărilor

Vezi toate Prețurile

 

Motivul este faptul că instalarea de Windows, adică cel mai solicitat serviciu de către clienți, necesită îndeplinirea unui șir de lucrări, inclusiv diagnosticare software și hardware a calculatorului, precum și livrarea la domiciliu sau birou a echipamentului și software-ului necesar.

Fără aceste trei servicii îndeplinirea lucrărilor nu este posibilă, dar plata lor în cont nu o vom include. Adăugând la aceasta că deplasarea la domiciliu este de asemenea gratuită și pentru consultarea la sfârșitul procesului de instalare și configurare Windows, noi nu percepem o taxă.

Ca urmare, în plus la un serviciu gratuit de bază primiți altele cinci absolut gratuit, iar garanția pentru instalarea și configurarea sistemelor de operare este de tocmai 3 luni!

 

Sunați-ne pentru a obține și o reducere

Pe lângă serviciile de instalare și configurare a sistemelor de operare Windows, compania noastră oferă și alte tipuri de asistență pentru calculator. Dacă ați folosit vreodată oricare dintre serviciile noastre, în rezultat deveniți automat proprietarul unui card de discount de la iGreen Computers, instalarea sistemului de operare vă va costa cu 5-15% mai puțin decât prețul indicat în lista de prețuri.

Deja după prima apelare la noi, veți aprecia avantajul de a lucra cu compania noastră: ea nu este doar sigură și confortabilă, dar, de asemenea, și convenabilă din punct de vedere financiar.