069977443

Coș de produse

0 Produse - 0.00 USD
Intră în coș

Reparații Calculatoare

S-a defectat calculatorul de acasă sau cel de la serviciu?

Reparații Calculatoare Chișinău

În fiecare zi, la ajutorul companiei noastre, apelează oameni care au nevoie de reparația  calculatoarului. Aproape, în majoritatea cazurile, sunt prezente următoarele întrebări:

 • Cât mă va costa reparația calculatorului?
 • De care garanții dispune compania dumneavoastră?
 • Cât de rapid se efectuează reparația calculatorului?

Pentru omul modern cei mai importanți factori la comanda serviciilor informatice de reparații sunt: viteza de lucru, nivelul profesional al angajaților, prețul rezonabil. Compania noastră are tendința de a satisface nevoile individuale ale clienților, și, prin urmare, ne putem lăuda cu o bază solidă de clienți fideli - sute de clienți satisfăcuți uită de neplăcerile create de defectarea calculatorului.

 

Reparația calculatoarelor la domiciliu sau la birou

În funcție de dificultatea defectului, inginerul poate repara computerul acasă, la birou sau în service-centrul nostru. Putem evidenția sfera activității deja după primul apel, stabilind, aproximativ, costul serviciilor. Compania noastră încredințează reparația calculatoarelor personale doar inginerilor competenți, în spatele cărora sunt, cel puțin, 3 ani de experiență în reparația și întreținerea echipamentului informatic.

Când nu este posibil de reparat calculatoarul la domiciliu, inginerul preia "pacientul", în service-centrul nostru dotat cu dispozitivele necesare. În cazul în care defecțiunea nu se poate constata pe loc, în service-centru se iau doar componentele individuale. Cu toate acestea, efectuând reparațiile computerelor din Chisinau, ne straduim  întotdeauna să rezolvăm problema la domiciliu sau la birou.

Prețurile pentru serviciile de reparații a calculatoarelor

 

Deplasare inginer la sediul clientului*

0 lei

Diagnosticare Software

0 lei

Diagnosticare dispozitive

0 lei

Înlocuirea carcasei

120 lei

Înlocuire placă video / sunet

30 lei

Înlocuirea plăcii de bază

70 lei

Instalarea / Înlocuirea procesorului

25 lei

Înlocuirea sursei de alimentare

25 lei

*  În cazul continuării lucrărilor

Aflați toate Preturile

 

Reparația calculatoarelor - rezolvarea oricărei probleme

Ce se înțelege prin reparația și întreținerea calculatoarelor? De fapt, acest concept acoperă o gamă largă de servicii, de la instalarea și configurarea programelor și finisând cu restaurarea  pieselor uzate.

Noi vă vom ajuta sa rezolvați orice problema:

 1. Reparăm calculatoare (reparare sau înlocuirea pieselor, instalarea software-ului, configurare).
 2. Restaurăm datele de pe hard disk.
 3. Curățim de viruși.
 4. Instalăm orice sistem de operare.
 5. Conectăm la internet.
 6. Configurăm imprimante, faxuri și copiatoare.
 7. Construim  și  instalăm o rețea locală la domiciliu sau la birou.

Reparația calculatorului de sine stătător, fără a avea experiența necesară și instrumente –este doar o aventură, ceea ce poate duce la cheltueli neplăcute.

Sosirea inginerului în aceeași zi în care ați efectuat chemarea

În reparația și configurarea calculatorului este foarte importantă  viteza  soluționării  problemei, care, în cele din urmă, depinde de doi factori: competența inginerului și timpul folosit pentru deplasare după depunerea cererii. Nivelul ridicat de specializare va repara rapid calculatorul defectat, dar dacă la momentul depunerii cererii, inginerul se va afla într-o altă parte a orașului – atunci apariția rapida a lui nu va fi posibilă. Avînd în vedere acest lucru, avem în colectiv angajații pentru care este atribuită o anumită zonă, așa că noi ne facem apariția la dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a solicita serviciile noastre, ne puteți apela la numerele de telefon 022-991-443, 069-977-443 sau 079-377-443 sau puteți efectua o cerere online pe site. În urma acesteea, consultantul nostru vă va orienta privind ora de sosire a experților și vă va răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

 

Prețuri avantajoase pentru toate tipurile de lucrări + 5 servicii gratuite

Noi nu negociem repararea calculatoarelor, la prețuri extra-scăzute, care în cele din urmă,  lovesc  nivelul de servicii. Serviciul de preț, care se constatează este la nivelul pieței, cu avantaj  principal al companiei noastre  care este de înaltă clasă pentru fiecare angajat.

Inginerul companiei determină valoarea muncii, în conformitate cu lista de prețuri generale, care poate fi citită de fiecare client. De exemplu, pentru a instala un Windows XP la compania noastră vă va costa 95 lei. Nu este mai scump decât a merge la un film în weekend.

De asemenea, adresîndu-vă la noi veți plăti doar pentru reparația calculatoarului, iar pentru asta oferim  5 servicii gratuite pentru fiecare dintre clientii nostri:

 1. Ieșirea inginerului la domiciliu 0 lei!
 2. Hardware diagnosticare 0 lei!
 3. Software-ul diagnosticare 0 lei!
 4. Livrarea echipamentului 0 lei!
 5. Consultarea de către specialiști 0 lei!

Efectuați o chemare pentru reparația PC-ului și obțineți cardul de reducere.

Noi nu ne limităm să oferim cel mai bun preț și viteză sporită de lucru. Compania noastra oferă, în mod constant, diverse oferte și programe de fidelitate a clienților, care vă permit să economisiți timp și bani.

Dacă vă adresați la compania noastră, veți primi un card de discount, care vă va oferi o reducere data viitoare de la 5% la 15%.

Sunați la compania noastră 069-977-443, 079-377-443, 022-991-443, sau lăsați o cerere pe site și vom fi încântați să vă răspundem la toate întrebările dumneavoastră.